En ny krok på Klepp Meks HK-feste hindrer fall hvis føreren glemmer å låse. – Solid, mekanisk og genialt enkelt, sier maskinsjefen i Vassbakk & Stol AS.

Denne våren har Klepp Mek levert 13 fester med en nyutviklet sikkerhetskrok til Vassbakk & Stol.

– Det er fortsatt Klepp sine solide hurtigfester, men tilføyd en sikkerhetskrok som vil fange utstyret i tilfelle kilene ikke er satt i riktig posisjon, sier Klepp Mek i en pressemelding.

– Fallende gjenstander er en utfordring i flere bransjer. Dette er et samarbeid mellom oss og Vassbakk & Stol AS. Formålet var å etablere barriere for tilløp og faktiske hendelser med fallende gjenstander. Vi er stolt av løsningen, som er laget i ekte Klepp Mek-stil: Ingen bevegelige deler og basert på vårt eksisterende hurtigfeste, sier salgssjef Tove Ree i Klepp Mek AS.

– Sikkerhet for våre medarbeidere er avgjørende. Klepp har lenge hatt låsing på sine fester. Med sikkerhetskroken som nå er integrert blir koblingene enda sikrere. Dette vil vi redusere utstyrsfall med 95 prosent. Det er solid, mekanisk og genialt enkelt, sier maskinsjef Jostein Ytreland i Vassbakk & Stol.

klepp_sikkerhetskrok-6-320x173